Deze privacyverklaring hebben wij (Anne de Vries en Dagmar Verhoeven) opgesteld, om inzichtelijk te maken op welke privacy de bezoekers van Liefsmedia.nl kunnen rekenen. Wij erkennen hiermee dat jouw privacy belangrijk is en willen daarom transparant zijn in de stappen die wij hebben ondernomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen.  In deze privacyverklaring leggen wij uit welke informatie wij ontvangen, hoe wij het beschermen en met welke doeleinden deze informatie wordt ingezet. Deze site is onderdeel van onze onderneming Liefs Media en de persoonlijke gegevens van klanten / opdrachtgevers en bezoekers van deze website worden zorgvuldig door ons behandeld en beschermd. Deze privacy en cookie verklaring is van toepassing op alle producten (zoals Liefsmedia.nl), diensten en activiteiten vanuit de onderneming Liefs Media.

Wij, Anne de Vries en Dagmar Verhoeven namens onderneming Liefs Media, zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Via contact@liefsmedia.nl kan er contact met ons worden opgenomen indien er vragen zijn omtrent deze privacyverklaring. Deze privacyverklaring kan ten alle tijden worden gewijzigd, daarom is het raadzaam deze verklaring regelmatig te raadplegen indien nodig. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 22 mei 2018.

Verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door deze website Liefsmedia.nl kunnen worden verzameld, worden zelf aan ons (Anne de Vries en Dagmar Verhoeven) door de bezoeker verstrekt. Denk daarbij aan het plaatsen van een reactie onder een artikel of via social media. Ook kan de lezer een vraag stellen door te mailen naar contact@liefsmedia.nl. De gegevens die door deze activiteiten worden verkregen, zijn de naam, e-mailadres en het IP-adres van de bezoeker. De website verzamelt deze gegevens met het doel om interactie te creëren, waardoor anderen vooruitgeholpen kunnen worden met inspirerende en informatieve content die aansluit op de wensen van de gebruiker. In de praktijk blijkt dat deze gegevens zelden tot niet worden gebruikt. Daarom worden deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaart. Google bewaart deze persoonsgegevens maximaal 26 maanden, via social media (Facebook, Twitter en Instagram) is deze periode maximaal 2 jaar.

Doel van verwerken persoonsgegevens
De persoonsgegevens die worden verzameld, hebben als doel om de website te optimaliseren en bevorderen in gebruiksgemak. Ook kunnen er door Liefs Media persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn voor de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld om de door jouw gekozen producten, diensten of informatie te leveren. Wanneer je een betaalde dienst of product hebt afgenomen, worden persoonsgegevens verzameld om te offreren en factureren. De persoonsgegevens die door Liefsmedia.nl worden verzameld, worden voornamelijk ingezet om de website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren. Deze gegevens worden verzameld door Google. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij, als eigenaren van Liefsmedia.nl hebben hier geen invloed op. Wij, als eigenaren van Liefsmedia.nl geven Google geen toestemming om via Liefsmedia.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Dit allen geldt tevens voor affiliatie programma’s waarbij Liefsmedia.nl op aangesloten is.

Gevoelige gegevens
Liefsmedia.nl heeft absoluut niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van ouders of hun voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van de kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op door te mailen naar contact@liefsmedia.nl zodat wij deze informatie zo snel mogelijk kunnen verwijderen.

Gebruik van cookies
Liefsmedia.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen en kunnen jouw computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen. Deze cookies worden gebruikt om de website Liefsmedia.nl beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Liefsmedia.nl na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht.

Tracking cookies van Google Analytics
Op onze blog worden cookies geplaatst door derden. In ons geval zijn dit alleen de tracking cookies van Google Analytics, die ook jouw IP adres, jouw ISP, de browser die je gebruikt om onze website te bezoeken, en in sommige gevallen, of je Flash hebt geïnstalleerd. Deze gegevens gebruiken wij om inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze content op ons publiek kunnen aanpassen. Sommige (potentiële) opdrachtgevers vragen naar algemene statistieken die betrekking hebben op onze website. Dit zijn gemiddelde gegevens (denk aan aantal unieke bezoekers per maand en pageviews in een bepaalde periode). Deze informatie delen wij uitsluitend wanneer dit noodzakelijk is om de samenwerking voorspoedig te laten verlopen. Daarbij gaan wij ten alle tijden zorgvuldig en vertrouwelijk met de informatie om die wordt verzameld vanuit Google Analytics. Op Liefsmedia.nl worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Liefsmedia.nl gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruik wordt gemaakt en om de kwaliteit en effectiviteit te meten. Wij maken gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor wij geen voorafgaande toestemming van je nodig heb voor gebruik van Google Analytics.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen daardoor onze website/ diensten zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Gebruik van tracking cookies
Wij plaatsen cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat wij op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij het eerste bezoek aan Liefsmedia.nl hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor deze cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Bescherming
Liefs Media vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige en vertrouwelijke manier worden beschermd.  Daarom zijn passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Onze website Liefsmedia.nl is onderdeel van onze onderneming Liefs Media en je kunt de site alleen bezoeken via een beveiligde HTTPS-link. Liefsmedia.nl maakt gebruik van het betrouwbare SSL Certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van tekst en/of links met deze website Liefsmedia.nl zijn verbonden. Liefs Media heeft geen inzicht en is niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid en activiteiten van derden. Je erkent en gaat akkoord met het feit dat Liefs Media niet verantwoordelijk of aansprakelijk – direct of indirect – is voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of diensten. Neem voor de zekerheid daarom ook een kijkje bij het privacybeleid op deze websites van derden, omdat deze websites wellicht op een andere manier omgaan met persoonsgegevens. Liefs Media is niet aansprakelijk met betrekking tot de wijze waarop deze persoonsgegevens op websites van derden worden verzameld en beschermd.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens indienen door te mailen naar contact@liefsmedia.nl zodat wij zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek kunnen reageren en inspelen.

Liefsmedia.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Liefsmedia.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Ook is onderneming Liefs Media niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Liefsmedia.nl of haar diensten en/of producten. Liefsmedia.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt. De inhoud zoals deze op dit moment op Liefsmedia.nl staat, kan op elk gewenst moment en zonder vorm van aankondiging worden aangepast door auteurs Anne de Vries & Dagmar Verhoeven.

Sluit Menu